Szennyvíztisztító telep rekonstrukció a BVOP Solti intézményében

2015. július 6. 16:16

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tervei szerint egy új szállásépület – úgynevezett „E” körletrész – épül fel az általuk működtetett solti objektumban, a már meglévő épületekhez hasonló stílusban. Az új körletrész 36 darab 3 fős zárka kialakításával 108 fős fogvatartotti létszámmal kerül majd átadásra várhatóan folyó év decemberében.

Szennyvíztisztító telep rekonstrukció a BVOP Solti intézményében

A tervezett bővítéssel egyidőben jelentkező közműfejlesztéshez, a BVOP mint ajánlatkérő „Állampuszta (Solt) szennyvíztisztító telep rekonstrukciója” tárgyában közbeszerzési eljárást indított a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) 122. § (7) bekezdés a) pontja alapján.

2015. Május 22.-én a sikeres közbeszerzési eljárás eredményeként az EURO-PURATOR Kft.-t hírdették ki, mint nyertes ajánlattevőt.

A szerződéskötési moratórium lejártát követően cégünk képviseletében Oláh Tibor technológiai és vállalkozási igazgató úr írta alá a kivitelezésre vonatkozó vállalkozási szerződést, majd a sajátos helyszínre vonatkozó szigorú előírások betartása mellett Június 22.-én átvettük a munkaterületet.

Szerződésünkben vállaltuk a Biogeist Aqua Kft. kivitelei tervei alapján történő építőmesteri, technológiai gépészeti, villamos irányítástechnikai és gépbeszállítási munkálatok teljes körű elvégzését, valamint a próbaüzem irányítására vonatkozó feladatok ellátását is.

A munkálatok megkezdéséről saját honlapján az intézmény is beszámolt:

http://bv.gov.hu/megkezdodtek-a-ferohely-bovitesi-munkalatok

A képen az első „kapavágás” látható Solton

Vissza a hírekhez