BEKERETEZVE AZ EXKLUZÍV KÉPVISELET DÍSZOKLEVÉL A JWCI-TÓL

2015. január 6. 11:49

A 2014. év kora őszén közölt örömteli hír, miszerint cégünk az EURO-PURATOR Kft. hazánkban kizárólagos joggal képviselheti a JWCI Monster aprító berendezéseit, az év végi hajtás idején ünnepélyes keretek között is formát öltött.

Andy Bruckshaw úr, mint a hazánkért felelős területi értékesítési vezető személyesen nyújtotta át cégünk tulajdonosának, Szemerey Tamás úrnak azt a díszoklevelet, amely tanúsítja a kizárólagos képviselet tényét.

BEKERETEZVE AZ EXKLUZÍV KÉPVISELET DÍSZOKLEVÉL A JWCI-TÓL

A személyes találkozó alkalmával egyeztetés történt a következő évek üzleti terveiről, a várható közös munkákról és természetesen az esedékes termékfejlesztésekről is. Itt jegyeznénk meg, hogy az ár/érték arány oldalról optimális Sludge Monster termékcsalád csatornába/aknába építhető változata már üzemi próbák alatt áll, részletes műszaki információkkal, műszaki katalógus lappal 2015. év elején jelentkezünk.

A képen balról Szemerey Tamás úr (EURO-PURATOR), jobbról Andy Bruckshaw úr (JWCI)

Stratégiai szempontból közös és határozott célkitűzés az, hogy a jelenlegi jogszabályi környezet és a Vízi Közmű szolgáltatók igen csak behatárolt mozgásterének figyelembe vételével minél több olyan berendezés karbantartását tudjuk a jövőben elvégezni, melyek az elmúlt 6-8 év során kerültek beépítésre számos hazai csatornahálózaton vagy szennyvíztisztító telepen. A gépkönyvek szerinti műszaki felülvizsgálatokat, esetleges javításokat, és alkatrészpótlásokat elsősorban olyan karbantartási szerződések formájában igyekszünk megvalósítani, melyek hosszútávon nyújtanak stabil üzembiztonságot az üzemeltetők számára. Mint az egyetlen hazai cég, aki rendelkezik gyári körülmények között képzett szakember állománnyal, és kizárólagos joggal a gyári alkatrészek beszerzésére illetve értékesítésére garantálhatjuk a szakszerű, gyors és hatékony karbantartási szolgáltatást.

A JWCI szennyvíz aprító termékeiről részletesen a következő helyen olvashat: link.

Vissza a hírekhez